Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Predsjednik Marković obratiće se večeras u Petnjici iseljenicima i uručiti nagrade istaknutim iseljenicima i iseljeničkim organizacijama

Datum objave 31.07.2017 11:52 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE / MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković obratiće se večeras u 20:00 u Petnjici na manifestaciji „Dani iseljenika“ nakon čega će uručiti nagrade istaknutim iseljenicima i organizacijama iseljenika koje dodjeljuje Ministarstvo vanjskih poslova - Uprava za dijasporu.


Pored premijera Markovića, prisutnima će se obratiti predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović i direktor Uprave za dijasporu mr Predrag Mitrović, nakon čega će biti upriličen kulturno-umjetnički program.

Manifestaciju organizuje Ministarstvo vanjskih poslova - Uprava za dijasporu u saradnji sa Opštinom Petnjica.

U okviru manifestacije, 31. jula u 13:00 časova u sali Skupštine Opštine Petnjica, biće održan Okrugli sto na temu „Uslovi za ulaganja u svijetlu novih zakonskih rješenja“, dok će u 15:30 časova na stadionu u Petnjici biti odigrana fudbalska utakmica između iseljenika i zavičajaca.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimak izlaganja predsjednika Vlade i ceremonije uručenja nagrada.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE / MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA