Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Најава: ИВ Конференција о националном брендирању почиње сјутра у Колашину

Датум објаве 18.09.2017 14:50 | Аутор Министарство економије | Извор: Министарство економије

Испис Штампај страницу


Министарка економије Драгица Секулић отвориће сјутра (уторак, 19. септембар) четврту Конференцију о националном брендирању, која ће бити одржана у хотелу „Фоур Поинтс бy Схератон“ у Колашину.

Отварање Конференције, коју организује Министарство економије, а финансира њемачка фондација „Ханс Зајдел“, предвиђено је за 17 сати и отворено је за јавност.

Поред министарке Секулић, на отварању Конференције која ће трајати до 21. септембра говориће и руководилац Канцеларије Пројекта ове Фондације за Србију и Црну Гору Лутз Кобер и генерални директор за развој националног бренда и заштиту потрошача у Министарству економије Јово Рабреновић.

ИВ Конференција о националном брендирању окупиће представнике бројних црногорских општина и неколико министарстава, као и организација из области туризма, културе и привредног развоја, који ће током наредна три дана представити локалне и државне потенцијале за брендирање државе.

На Конференцији ће бити представљени и досадашњи резултати рада на пољу националног брендирања, као и будуће, планиране активности.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ
МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ