Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

NAJAVA: Ministarka Pribilović učestvuje na 10. ReSPA Godišnjoj konferenciji „ Inovacije u javnoj upravi i upravljanje u vrijeme promjena“

Datum objave 11.10.2017 11:00 | Autor MJU

Ispis Štampaj stranicu


Ministarka javne uprave Suzana Pribilović otvoriće 10. ReSPA Godišnju konferenciju na temu „Inovacije u javnoj upravi i upravljanje u vrijeme promjena“ u četvrtak, 12. oktobra, sa početkom u 9:30 časova u hotelu „Avala“ u Budvi, u organizaciji Regionalne škole za javnu upravu na Zapadnom Balkanu (ReSPA).

Pored ministarke Pribilović, na otvaranju Konferencije, koja će trajati do 13. oktobra, govoriće i Hermann Spitz, Delegacija EU u Crnoj Gori, Josip Grubeša, ministar pravde Bosne i Hercegovine i Ratka Sekulović, direktorka ReSPA.

Tokom Konferencije „Innovation in Public Administration - Navigating in Times of Change“ učesnici iz regiona Zapadnog Balkana i EU biće u prilici da razmatraju značaj uvođenja inovacija u javnu upravu kroz primjere dobre prakse, diskutuju o različitim dimenzijama inovacija uključujući socijalni, tehnološki i organizacioni segment, kao i o inovativnim sistemima kao što je „Hakaton“, koji se mogu koristiti za kreativno rješavanje problema.

Drugog dana Konferencije u okviru „ReSPA kafea“ biće organizovana otvorena diskusija na temu strukture, kulture i personalnih promjena koje su potrebne za uvođenje inovacija u javnu upravu.

Izjave za medije učesnika Konferencije predviđene su u 10:30, u hotelu „Avala“.

Twitter: #ReSPAconf; @ReSPA_EU

https://twitter.com/respa_eu

Ministarstvo javne uprave