Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Предсједник Владе Душко Марковић у понедјељак и уторак у званичној посјети Републици Македонији

Датум објаве 13.10.2017 12:09 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Душко Марковић отпутоваће у понедјељак у Скопље у званичну посјету Републици Македонији на позив предсједника Владе Македоније Зорана Заева.

Премијер ће се током боравка у Скопљу састати и са предсједником Републике Македоније Ђорђем Ивановим, а учествоваће и у раду Самита 100 пословних лидера Југоисточне Европе који се одржава у Скопљу 16. и 17. октобра на тему „Нови договор за ново вријеме: Може ли Регион да се такмичи у глобалном миљеу“.

Званична посјета предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића Скопљу биће прилика за даље продубљивање сарадње у билатералним односима двије пријатељске земље, путем дефинисања конкретних заједничких активности и пројеката чија би се реализација могла очекивати у предстојећем периоду, те за непосредну размјену мишљења о актуелним билатералним, регионалним и међународним темама, као и разговор о питањима од значаја за евроатлантску интеграцију Републике Македоније.

Са предсједником Владе путује и министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић.

Техничке информације за медије:

Медији заинтересовани за извјештавање са званичне посјете треба да јаве Служби за односе с јавношћу податке о новинарима, фотографима и видео сниматељима како бисмо их акредитовали.

Медији заинтересовани за извјештавање са Самита треба да се региструју на порталу Самита на линку: хттп://суммит100.орг/медиа/.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке званичне посјете предсједника Владе Републици Македонији, изјава предсједника Владе и активности на Самиту 100.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ