Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

У петак конференција за медије поводом прве године 41. Владе Црне Горе

Датум објаве 29.11.2017 12:45 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Конференција за медије поводом прве годишњице рада 41. Владе Црне Горе биће одржана у петак 1. децембра 2017. са почетком у 11:00 сати у Вили „Горица“ уз директан радио и телевизијски пренос на јавном сервису Радија и Телевизије Црне Горе.

Предсједник и чланови Владе презентираће јавности резултате рада у протеклих годину дана након чега ће одговорити на питања новинара на тему рада 41. Владе Црне Горе.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Медији заинтересовани за извјештавање треба да пријаве новинаре, фото-репортере и видео сниматеље Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе.

Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938 до четвртка, 30. новембра 2017. године у 17:00 сати. Накнадно пријављивање неће бити могуће.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи, који буду акредитовани, о чему ће медији бити обавијештени, треба на дан конференције за медије да буду у Вили „Горица“ најкасније у 10:00 сати.

На конференцији за медије ће бити обезбијеђена дистрибуција звука уз коришћење стандардних XЛР утичница.

Будући да на конференцији за медије неће бити могуће помјерање камера Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима један континуирани снимак контраплана.

Предвиђено трајање конференције за медије је до 120 минута.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ