Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

U petak konferencija za medije povodom prve godine 41. Vlade Crne Gore

Datum objave 29.11.2017 12:45 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Konferencija za medije povodom prve godišnjice rada 41. Vlade Crne Gore biće održana u petak 1. decembra 2017. sa početkom u 11:00 sati u Vili „Gorica“ uz direktan radio i televizijski prenos na javnom servisu Radija i Televizije Crne Gore.

Predsjednik i članovi Vlade prezentiraće javnosti rezultate rada u proteklih godinu dana nakon čega će odgovoriti na pitanja novinara na temu rada 41. Vlade Crne Gore.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Mediji zainteresovani za izvještavanje treba da prijave novinare, foto-reportere i video snimatelje Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.

Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938 do četvrtka, 30. novembra 2017. godine u 17:00 sati. Naknadno prijavljivanje neće biti moguće.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji, koji budu akreditovani, o čemu će mediji biti obaviješteni, treba na dan konferencije za medije da budu u Vili „Gorica“ najkasnije u 10:00 sati.

Na konferenciji za medije će biti obezbijeđena distribucija zvuka uz korišćenje standardnih XLR utičnica.

Budući da na konferenciji za medije neće biti moguće pomjeranje kamera Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima jedan kontinuirani snimak kontraplana.

Predviđeno trajanje konferencije za medije je do 120 minuta.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE