Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Prva Nacionalna konferencija o poljoprivredi i ruralnom razvoju u Crnoj Gori

Datum objave 10.12.2017 13:16 | Autor PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Ispis Štampaj stranicu


U organizaciji NVO „Mreža za ruralni razvoj“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, 11. i 12. decembra, u Nikšiću, održaće se Nacionalna konferencija o poljoprivredi i ruralnom razvoju. Konferencija će biti održana u Inovaciono - preduzetničkom centru – Tehnopolis, u Nikšiću.

Konferencija će pružiti priliku učesnicima za razmjenu iskustava i ideja u cilju daljeg unapređenja poljoprivrede i razvoja ruralnih područja u Crnoj Gori, ali i za uspostavljanje intenzivinije buduće saradnje svih relevantnih aktera. 

Nacionalna konferencija počeće zvanično 11. decembra 2017. godine, u 09,00h. Tim povodom, prisutnima će se obratiti potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović.

Nacionalna konferencija okupiće značajan broj relevantnih aktera u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, uključujući predstavnike lokalnih samouprava, poljoprivredne proizvođače, prerađivače, nevladine organizacije. Na konferenciji će učestvovati oko 90 učesnika iz sedam zemalja regiona: Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Kosovo, Hrvatska i Albanija. U okviru konferencije biće održano više okruglih stolova i radionica na aktuelne teme iz oblasti održivog ruralnog razvoja.

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju događaju.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja