Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Прва Национална конференција о пољопривреди и руралном развоју у Црној Гори

Датум објаве 10.12.2017 13:16 | Аутор ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Испис Штампај страницу


У организацији НВО „Мрежа за рурални развој“, а под покровитељством Министарства пољопривреде и руралног развоја, 11. и 12. децембра, у Никшићу, одржаће се Национална конференција о пољопривреди и руралном развоју. Конференција ће бити одржана у Иновационо - предузетничком центру – Технополис, у Никшићу.

Конференција ће пружити прилику учесницима за размјену искустава и идеја у циљу даљег унапређења пољопривреде и развоја руралних подручја у Црној Гори, али и за успостављање интензивиније будуће сарадње свих релевантних актера. 

Национална конференција почеће званично 11. децембра 2017. године, у 09,00х. Тим поводом, присутнима ће се обратити потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић.

Национална конференција окупиће значајан број релевантних актера у области пољопривреде и руралног развоја, укључујући представнике локалних самоуправа, пољопривредне произвођаче, прерађиваче, невладине организације. На конференцији ће учествовати око 90 учесника из седам земаља региона: Црна Гора, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Косово, Хрватска и Албанија. У оквиру конференције биће одржано више округлих столова и радионица на актуелне теме из области одрживог руралног развоја.

Позивамо представнике медија да присуствују догађају.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја