Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

V.D ministra vanjskih i evropskih poslova Slovačke Ivan Korčok u utorak u posjeti Crnoj Gori

Datum objave 19.02.2018 18:23 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković i ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović primiće u utorak vršioca dužnosti ministra vanjskih i evropskih poslova Slovačke Republike Ivana Korčoka koji dolazi u zvaničnu posjetu Crnoj Gori.

Nakon sastanka premijera Markovića i v.d. ministra Korčoka biće objavljeno saopštenje za javnost.

Ministar vanjskih poslova Crne Gore i v.d. ministra vanjskih i evropskih poslova Slovačke Republike daće nakon zvaničnih razgovora izjave za javnost.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Izjave za javnost planirane su za utorak, 20. februara 2018. godine, u 11:00 sati u Vili „Gorica“.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke početaka sastanaka i izjava za javnost.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE