Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

NAJAVA: Potpisivanje Ugovora o zajmu za realizaciju projekta MIDAS 2

Datum objave 07.03.2018 08:12 | Autor Ivona Mihajlović - administrator | Izvor: Ministarstvo finansija

Ispis Štampaj stranicu


Predstavnici Vlade Crne Gore i Svjetske banke, u četvrtak, 8. marta, potpisaće Ugovor o zajmu za realizaciju projekta Institucionalnog razvoja i jačanja poljoprivrede u Crnoj Gori - MIDAS 2, vrijednog 30 miliona eura.

Ugovor će potpisati ministar finansija, Darko Radunović i šef kancelarije Svjetske banke za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, Emanuel Salinas. Potpisivanju ugovora prisustvovaće direktorica Svjetske banke za zemlje zapadnog Balkana, Linda Van Gelder i potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, mr Milutin Simović

Potpisivanje ugovora biće upriličeno na Vili Gorica, sa početkom u 10,15 sati.

Prisutni predstavnici Vlade i Svjetske banke, nakon potpisivanja ugovora, daće izjave za javnost.

Snimateljima medijskih ekipa obezbijeđeno je snimanje fotografija i kadrova sa sastanka koji će se tim povodom održati na Vili, u periodu od 09,30h do 10,10 sati. 

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu mf@mif.gov.me ili telefaksom na broj 020/224-450.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA