Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Marković otvoriće u petak uveče obnovljeni Hotel Rivijera u Njivicama

Datum objave 10.05.2018 20:06 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković  otvoriće u petak uveče obnovljeni Hotel Rivijera u Njivicama.

Vrpcu će na svečanosti sa predsjednikom Vlade preseći jedan od vlasnika hotelske grupe Iberostar Migel Fluša Roseljo Roseljo (Miguel Fluxà Rosselló) i osnivač i izvršni direktor kompanije Montenegro Hotels Branko Ćupić.

Hotel Rivijera, sa 190 soba, od prošlog ljeta je u suvlasništvu Iberostara i kompanije Montenegro Hotels koja posluje u okviru hotelske grupe Iberostar. Predsjednik Marković zimus je obišao radove na obnovi hotela, a prošle godine razgovarao sa osnivačem Iberostara o njegovim daljim planovima u Crnoj Gori.

Hotelska grupa Iberostar posjeduje više od 100 hotela sa 33.500 soba u 30 država i više od 40 destinacija širom svijeta među kojima je i Hotel Rivijera u Njivicama.

Grupa koja zapošljava oko 27.000 ljudi godišnje ostvari više od dvije milijarde eura prometa. Migel Fluksa Roseljo je 581. na Forbsovoj listi, a u Španiji četvrti po bogastvu koje se procjenjuje na 4,4 milijarde eura.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke ceremonije i pozdravnog obraćanja predsjednika Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE