Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Predsjednik Vlade Duško Marković priređuje prijem povodom Dana nezavisnosti

Datum objave 18.05.2018 16:20 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković prirediće povodom Dana nezavisnosti u subotu, 19. maja svečani prijem za predstavnike zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora i zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Prijem, koji počinje u 20:00, biće organizovan u parku ispred glavnog ulaza u Vilu „Gorica“.

Za novinare, fotoreportere i video snimatelje obezbijeđen je poseban prostor za snimanje dolaska zvanica i obraćanja predsjednika Vlade. Službenici Protokola i Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore biće s tim u vezi na licu mjesta kako bi pomogli predstavnicima medija.

Mediji koji žele da izvještavaju sa prijema treba da dostave Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore na adresu elektronske pošte pr@gov.me imena novinara, fotografa i kamermana i to do subote u 12:00. U slučaju da je riječ o osobama koje IMAJU godišnje akreditacije Vlade za 2018. godinu dovoljno je dostaviti samo imena i prezimena. U slučaju da je riječ o osobama koje NEMAJU godišnju akreditaciju Vlade za 2018. godinu potrebno je dostaviti i broj identifikacionog dokumenta (lične karte ili pasoša). Zbog velikog broja gostiju preporuka je da svaka redakcija pošalje najviše jednu ekipu.

Napominjemo da i osobe koje imaju akreditaciju Vlade za 2018. godinu treba da posjeduju i identifikacioni dokument.

Novinari, fotografi i snimatelji moći će da uđu u kompleks Vile „Gorica“ do 19:00.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijdiće medijima fotografije i video snimak događaja i obraćanja predsjednika Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE