Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Predsjednica Vlade Rumunije Vasilika Viorika Dančila u srijedu u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Predsjednica Vlade Rumunije Vasilika Viorika Dančila u srijedu u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori
Datum objave 24.07.2018 18:04 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednica Vlade Rumunije Vasilika-Viorika Dančila (Vasilica-Viorica Dăncilă) stiže u srijedu u zvaničnu posjetu Crnoj Gori na poziv premijera Duška Markovića.

Premijeri Marković i Dančila razgovaraće najprije u četiri oka, nakon čega će biti upriličen sastanak delegacija dviju vlada.

Po završetku razgovora premijeri Marković i Dančila obratiće se javnosti.

Premijerka Dančila sastaće se tokom zvanične posjete našoj zemlji i sa predsjednicima Crne Gore Milom Đukanovićem i Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Svečani doček predsjednice Vlade Rumunije uz najviše državne počasti predviđen je u 11:55 sati na platou ispred glavnog ulaza u Vilu „Gorica“.

Za snimanje svečanog dočeka potrebno je biti u Vili „Gorica“ najkasnije u 11:30.

Konferencija za medije predsjednika vlada predviđena je za 13:20.

Za konferenciju za medije potrebno je biti u Vili „Gorica“ najkasnije u 13:10.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke dočeka, sastanaka i konferencije za medije.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE