Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Ministarka Damjanović i direktor Kliničkog centra na sastanku sa predstavnicima Švajcarske fondacije o unaprijeđenju zdravstvene zaštite u Crnoj Gori

Datum objave 12.08.2018 14:01 | Autor Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Ministarka nauke, dr Sanja Damjanović i direktor Kliničkog centra, dr Jevto Eraković, sastaće se 14. avgusta 2018. godine u Cirihu, sa profesorom Tomasom M. Keslerom, predsjednikom neprofitne organizacije Swiss Continence Foundation i načelnikom Odjeljenja za neurologiju Univerzitetske bolnice Balgrist, Univerziteta u Cirihu, Švajcarska, kako bi razmotrili mogućnosti unaprijeđenja kvaliteta zdravstvene zaštite u Crnoj Gori.

Na sastanku će biti više riječi o usavršavanju zdravstvenih radnika, mobilnosti ljekara i razvoju istraživačkih projekata između Crne Gore i Švajcarske.

Projekat bi bio pod okriljem Švajcarske fondacije, u bliskoj saradnji sa Univerzitetskom bolnicom Balgrist i Univerzitetom u Cirihu, u Švajcarskoj. 

Ovom prilikom, ministarka Damjanović i dr Eraković obići će bolnicu Balgrist i upoznati sa aktivnostima i istraživanjima koja se vrše u toj prestižnoj instituciji.

MINISTARSTVO NAUKE