Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

DOPUNA NAJAVE: Premijer Duško Marković sjutra u zvaničnoj posjeti SR Njemačkoj na poziv kancelarke Angele Merkel

Datum objave 16.08.2018 17:17 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće u petak, 17. avgusta u zvaničnoj posjeti Saveznoj Republici Njemačkoj na poziv savezne kancelarke dr Angele Merkel.

Prva zvanična posjeta premijera Markovića SR Njemačkoj biće prilika za razmjenu mišljenja sa kancelarkom Merkel među ostalim na teme: bilateralnih odnosa i posebno privredne razmjene Crne Gore i Njemačke, ekonomske saradnje država Zapadnog Balkana, naročito u okviru Berlinskog procesa kao i evropskih integracija Crne Gore.


TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Ceremonija svečanog dočeka predsjednika Vlade Crne Gore uz najviše državne i vojne počasti zakazana je za 12:15. Nakon dočeka uslijediće u 12:30 kratak tête-à-tête sastanak premijera Markovića i kancelarke Merkel, zatim službeni razgovori delegacija za vrijeme radnog ručka i na kraju konferencija za medije (oko 13:45).

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke posjete predsjednika Vlade SR Njemačkoj.

Na FTP serveru Vlade CG postavljeni su video snimci (pokrivalice) prethodna dva sastanka premijera Markovića i kancelarke Merkel.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE