Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Predsjednik Vlade Duško Marković priređuje na Cetinju prijem povodom Dana nezavisnosti

Predsjednik Vlade Duško Marković priređuje na Cetinju prijem povodom Dana nezavisnosti
Datum objave 16.05.2019 11:31 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković prirediće povodom Dana nezavisnosti u petak, 17. maja u Vladinom domu na Cetinju svečani prijem za predstavnike zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora i zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Prijem počinje u 19:30.

Za novinare, fotoreportere i video snimatelje obezbijeđen je poseban prostor za snimanje dolaska zvanica i obraćanja predsjednika Vlade. Službenici Protokola i Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore biće s tim u vezi na licu mjesta kako bi pomogli predstavnicima medija.

Mediji koji žele da izvještavaju sa prijema treba da dostave Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore na adresu elektronske pošte pr@gov.me imena novinara, fotografa i kamermana i to do petka u 12:00. U slučaju da je riječ o osobama koje IMAJU godišnje akreditacije Vlade za 2019. godinu dovoljno je dostaviti samo imena i prezimena. U slučaju da je riječ o osobama koje NEMAJU godišnju akreditaciju Vlade za 2019. godinu potrebno je dostaviti i broj identifikacionog dokumenta (lične karte ili pasoša). Zbog velikog broja gostiju preporuka je da svaka redakcija pošalje najviše jednu ekipu.

Napominjemo da i osobe koje imaju akreditaciju Vlade za 2019. godinu treba da posjeduju i identifikacioni dokument.

Novinari, fotografi i snimatelji moći će da uđu u Vladin dom do 19:00.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore će obezbijediti medijima fotografije i video snimak događaja i obraćanja predsjednika Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

FOTO: Prijem povodom Dana nezavisnosti, 19.05.2018.