Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Предсједник Владе Душко Марковић приређује на Цетињу пријем поводом Дана независности

Предсједник Владе Душко Марковић приређује на Цетињу пријем поводом Дана независности
Датум објаве 16.05.2019 11:31 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић приредиће поводом Дана независности у петак, 17. маја у Владином дому на Цетињу свечани пријем за представнике законодавне, извршне и судске власти, дипломатског кора и званице из јавног и културног живота Црне Горе.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Пријем почиње у 19:30.

За новинаре, фоторепортере и видео сниматеље обезбијеђен је посебан простор за снимање доласка званица и обраћања предсједника Владе. Службеници Протокола и Службе за односе с јавношћу Владе Црне Горе биће с тим у вези на лицу мјеста како би помогли представницима медија.

Медији који желе да извјештавају са пријема треба да доставе Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе на адресу електронске поште пр@гов.ме имена новинара, фотографа и камермана и то до петка у 12:00. У случају да је ријеч о особама које ИМАЈУ годишње акредитације Владе за 2019. годину довољно је доставити само имена и презимена. У случају да је ријеч о особама које НЕМАЈУ годишњу акредитацију Владе за 2019. годину потребно је доставити и број идентификационог документа (личне карте или пасоша). Због великог броја гостију препорука је да свака редакција пошаље највише једну екипу.

Напомињемо да и особе које имају акредитацију Владе за 2019. годину треба да посједују и идентификациони документ.

Новинари, фотографи и сниматељи моћи ће да уђу у Владин дом до 19:00.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе ће обезбиједити медијима фотографије и видео снимак догађаја и обраћања предсједника Владе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ФОТО: Пријем поводом Дана независности, 19.05.2018.