Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

У четвртак, 25. јула 131. сједница Владе ЦГ

Датум објаве 24.07.2019 17:54 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Влада Црне Горе одржаће 131. сједницу у четвртак, 25. јула 2019. са почетком у 11:00 сати.

Након сједнице биће објављено саопштење за јавност.

У складу са одлуком да фотографима и камерманима медија буде омогућено снимање почетка по једне сједнице Владе у сваком кварталу – могуће је снимити почетак 131. сједнице.

Медији треба да доставе Служби за односе с јавношћу (пр@гов.ме) податке о фотографима и камерманима који треба да су у згради Владе најкасније у 10:45.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе ће обезбиједити медијима фотографије и видео снимак (кадрове) почетка сједнице.

Представници Владе ће дати изјаве за јавност у вези са одређеним темама које буду разматране на сједници. Тачан термин конференције за медије биће објављен накнадно.

Конференција за медије након сједнице Владе биће преношена уживо преко интернета на Yоутубе каналу Владе Црне Горе.

Линк на Yоутубе канал Владе: хттп://www.yоутубе.цом/ц/ВладаЦрнеГореГОВМЕ

Линк на конференцију за медије 25. јула: хттпс://yоуту.бе/Нзц4тw0ФрАк

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у зграду Владе на конференцију за медије коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2019. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ