Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

У четвртак, 3. октобра 137. сједница Владе ЦГ

Датум објаве 02.10.2019 13:10 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Влада Црне Горе одржаће 137. сједницу у четвртак, 3. октобра 2019. са почетком у 11:00 сати.

Након сједнице биће објављено саопштење за јавност.

У складу са одлуком Владе Црне Горе да, поштујући начело отворености и сарадње са медијима омогући фотографима и камерманима медија снимање почетка по једне сједнице Владе у сваком кварталу, медији могу снимити почетак 137. сједнице.

Медији треба да доставе данас до 15:00 сати Служби за односе с јавношћу (пр@гов.ме) податке о фотографима и камерманима које акредитују за снимање. Уколико особе које акредитујете имају годишњу акредитацију Владе за 2019. годину довољно је доставити само име и презиме особе. Ако особе које акредитујете немају годишњу акредитацију Владе за 2019. годину потребно је доставити и број идентификационог документа.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе ће обезбиједити медијима фотографије и видео снимак (кадрове) почетка сједнице.

Представници Владе ће дати изјаве за јавност у вези са одређеним темама које буду разматране на сједници. Тачан термин конференције за медије биће објављен накнадно.

Конференција за медије након сједнице Владе биће преношена уживо преко интернета на Yоутубе каналу Владе Црне Горе.

Линк на Yоутубе канал Владе: хттп://www.yоутубе.цом/ц/ВладаЦрнеГореГОВМЕ

Линк на конференцију за медије 3. октобра: хттпс://yоуту.бе/п5нцФЛБкСмо

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у зграду Владе на конференцију за медије коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2019. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ