Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

U četvrtak, 12. marta 161. sjednica Vlade CG – prva tačka otvorena za novinare štampanih CG medija, RTCG i komercijalnih nacionalnih TV emitera

Datum objave 11.03.2020 19:20 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Vlada Crne Gore održaće 161. sjednicu u četvrtak, 12. marta 2020. sa početkom u 11:30 sati.

Na početku sjednice će biti razmotrena informacija resornih ministara i rukovodilaca nadležnih institucija o realizaciji mjera koje su pripremljene i koje se preduzimaju radi kvalitetnog odgovora na zaštiti države i građana od opasnosti širenja virusa COVID-19 (korona virus).

Razmatranje ove tačke biće otvoreno za javnost.

Nakon sjednice biće objavljeno saopštenje za javnost.

Ukoliko bude odlučeno da predstavnici Vlade daju nakon sjednice izjave za javnost u vezi sa određenim temama koje budu razmatrane na sjednici termin konferencije za medije biće objavljen naknadno.


TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Omogućeno je da prvoj tački prisustvuju po jedan novinar crnogorskih štampanih medija (Dan, Pobjeda, Vijesti i Dnevne novine), javnog servisa Radija i Televizije Crne Gore i crnogorskih komercijalnih i TV emitera sa nacionalnom pokrivenošću (TV Vijesti, TV Nova M i TV Prva).

Navedeni mediji treba da imena novinara određenih da prisustvuju sjednici dostave Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore na adresu pr@gov.me i to do 10:00 sati. Novinari treba da budu u zgradi Vlade do 11:15.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore snimiće početak sjednice (kadrove) i prvu tačku dnevnog reda i staviti snimak na raspolaganje svim medijima.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE