Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

У четвртак, 12. марта 161. сједница Владе ЦГ – прва тачка отворена за новинаре штампаних ЦГ медија, РТЦГ и комерцијалних националних ТВ емитера

Датум објаве 11.03.2020 19:20 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Влада Црне Горе одржаће 161. сједницу у четвртак, 12. марта 2020. са почетком у 11:30 сати.

На почетку сједнице ће бити размотрена информација ресорних министара и руководилаца надлежних институција о реализацији мјера које су припремљене и које се предузимају ради квалитетног одговора на заштити државе и грађана од опасности ширења вируса ЦОВИД-19 (корона вирус).

Разматрање ове тачке биће отворено за јавност.

Након сједнице биће објављено саопштење за јавност.

Уколико буде одлучено да представници Владе дају након сједнице изјаве за јавност у вези са одређеним темама које буду разматране на сједници термин конференције за медије биће објављен накнадно.


ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Омогућено је да првој тачки присуствују по један новинар црногорских штампаних медија (Дан, Побједа, Вијести и Дневне новине), јавног сервиса Радија и Телевизије Црне Горе и црногорских комерцијалних и ТВ емитера са националном покривеношћу (ТВ Вијести, ТВ Нова М и ТВ Прва).

Наведени медији треба да имена новинара одређених да присуствују сједници доставе Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе на адресу пр@гов.ме и то до 10:00 сати. Новинари треба да буду у згради Владе до 11:15.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе снимиће почетак сједнице (кадрове) и прву тачку дневног реда и ставити снимак на располагање свим медијима.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ