Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

U četvrtak, 23. jula predstavljanje trećeg Vladinog paketa ekonomskih mjera podrške građanima i privredi

Datum objave 22.07.2020 23:21 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Vlada Crne Gore predstaviće javnosti u četvrtak, 23. jula 2020, treći paket ekonomskih mjera podrške građanima i privredi namijenjenih ublažavanju posljedica pandemije koronavirusa, koji bi Vlada trebalo da usvoji sjutra.

Konferencija za medije je u 16:00 sati u Vili „Gorica“.

Na konferenciji za medije će govoriti: predsjednik Vlade Duško Marković, potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, ministarke ekonomije Dragica Sekulić i nauke Sanja Damjanović i državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma Damir Davidović.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimak konferencije za medije.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2020. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me do 14:00 sati, u četvrtak, 23. jula.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE