Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Влада

Најаве

17.10.2017.

Министар Нухоџић и директорица за Западни Балкан Руиз Калавера сјутра у посјети ГП Божај

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић и директорица за Западни Балкан у Генералној дирекцији за сусједску политику и преговоре о проширењу, Хеновева Руиз Калавера обићи ће сјутра, 18. октобра 2017. године, радове на граничном прелазу Божај, између Црне Горе и Албаније.

15.10.2017.

У понедјељак састанак поводом почетка дуалног образовања у Црној Гори: Министарство, послодавци и школе на једном мјесту

Састанак министра Дамира Шеховића и сарадника са послодавцима и директорима средњих школа укљученим у дуално образовање, које је ове године покренуто након деценије, биће одржан у понедјељак, 16. октобра, у сали Министарства просвјете (Вака Ђуровића бб), у 10 сати. Уводна излагања биће отворена за медије, након чега слиједи затворени, радни дио састанка...

15.10.2017.

Најава: Министар Дармановић у званичној посјети Уједињеним Арапским Емиратима

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће од 16. до 18. октобра у званичној посјети Уједињеним Арапским Емиратима на позив шеика Адбулаха бин Заједа Ал-Нахјана, министра вањских послова и међународне сарадње УАЕ.

14.10.2017.

Црна Гора домаћин 41. сједнице Генералне комисије за рибарство Медитерана (ГФЦМ)

Црна Гора ће у периоду од 16. до 20. октобра 2017. године бити домаћин 41. редовног засиједања Генералне комисије за рибарство Медитерана (Генерал Цоммиссион фор Фисхериес - ГФЦМ).

13.10.2017.

НАЈАВА: Конференција “Десета годишњица од потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању – будућност европске интеграције Црне Горе”

Поводом обиљежавања десете годишњице од потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању између Црне Горе и ЕУ, Министарство европских послова организује свечану конференцију “Десета годишњица од потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању – будућност европске интеграције Црне Горе”.

13.10.2017.

Предсједник Владе Душко Марковић у понедјељак и уторак у званичној посјети Републици Македонији

Предсједник Владе Душко Марковић отпутоваће у понедјељак у Скопље у званичну посјету Републици Македонији на позив предсједника Владе Македоније Зорана Заева. Премијер ће се током боравка у Скопљу састати и са предсједником Републике Македоније Ђорђем Ивановим, а учествоваће и у раду Самита 100 пословних лидера Југоисточне Европе који се одржава у Скопљу 16. и 17. октобра на тему „Нови договор за ново вријеме: Може ли Регион да се такмичи у глобалном миљеу“...

12.10.2017.

НАЈАВА: Министар Пејовић учествује на конференцији „Јавни дијалог у Европи: повезивање Европске уније с њеним грађанима и сусједством“

Министар европских послова Црне Горе Александар Андрија Пејовић учествоваче 13. октобра 2017. у Берлину на конференцији „Јавни дијалог у Европи: повезивање Европске уније с њеним грађанима и сусједством“. Организатор конференције је Удружење за комуникације у јавном сектору у Југоисточној Европи (СЕЕЦОМ).

12.10.2017.

Конференција за медије потпредсједника Владе и министра пољопривреде Милутина Симовића на газдинству у Нудолу – Никшић

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић одржаће у петак, 13. октобра, у Нудолу, конференцију за новинаре поводом резултата више јавних позива реализованих кроз Агробуџет за 2017. годину.

11.10.2017.

У четвртак, 12. октобра 44. сједница Владе ЦГ

Влада Црне Горе одржаће 44. сједницу у четвртак, 12. октобра 2017. са почетком у 12:00 сати. Након сједнице биће објављено саопштење за јавност...

11.10.2017.

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде М.Симовић отвориће Лабораторију за квалитет и безбједност хране на УДГ

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, у четвртак, 12. октобра, званично ће предати на употребу Лабораторију за квалитет и безбједност хране Универзитету Доња Горица - Факултету за прехрамбену технологију, безбједност хране и екологију.