Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Влада

Најаве

16.03.2018.

НАЈАВА: Шеста сједница Савјета за реформу јавне управе

Потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и вањску политику, Зоран Пажин, предсједаваће шестом сједницом Савјета за реформу јавне управе у понедјељак, 19. марта у 9:00 часова.

15.03.2018.

Најава: Министар Дармановић на састанку министара вањских послова Западно-балканске шесторке и Министарској конференцији Фонда за Западни Балкан

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће у петак, 16. марта, на састанку министара вањских послова Западно-балканске шесторке (WБ6) и Министарској конференцији Фонда за Западни Балкан који се одржавају у Сарајеву.

15.03.2018.

Министар Богдановић присуствује обиљежавању 10 година од оснивања ТРАДУКИ

Министар културе Александар Богдановић боравиће 16. марта 2018. године у радној посјети Лајпцигу, Република Њемачка, гдје ће на позив Антје Цонтиус, директорице Фондације С. Фисцхер присуствовати обиљежавању 10 година од оснивања Европске мреже за књижевност и књиге ТРАДУКИ, чији је Црна Гора члан. Обиљежавање 10 година од оснивања ТРАДУКИ мреже биће организовано у оквиру Међународног сајма књига у Лајпцигу.

14.03.2018.

Конференција за медије потпредсједника Владе Милутина Симовића поводом Свјетског дана потрошача

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, у четвртак, 15. марта, у Управи за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове одржаће конференцију за новинаре поводом 15. марта - Свјетског дана потрошача.

14.03.2018.

У четвртак, 15. марта 68. сједница Владе ЦГ

Влада Црне Горе одржаће 68. сједницу у четвртак, 15. марта 2018. са почетком у 11:00 сати. Након сједнице биће објављено саопштење за јавност...

12.03.2018.

Најава: Презентација програма “Културне руте Савјета Европе”

Програм “Културне руте Савјета Европе" биће представљен сјутра, 13. марта 2018. године, у 9:30 сати, у хотелу Центре Вилле у Подгорици. Догађај који организује Министарство културе у сарадњи са Савјетом Европе и Европским институтом за културне руте отвориће министар културе Александар Богдановић. На презентацији ће, на тему културног туризма, али и представљања појединачних културних рута које су добиле сертификат Савјета Европе говорити Александар Дајковић, генерални директор Директората за културну баштину Министарства културе, Стефано Доминиони, директор Европског института за културне руте и извршни секретар проширеног парцијалног споразума о Културним рутама, Емануела Панке, Културна рута “Интер Витис”, Владан Ђуричковић, Бојан Брацановић, “13. јул Плантаже”, Олга Мезеридоу, Културна рута маслиновог дрвета и Давор Ћорић, национални консултант УНИДО.

11.03.2018.

Сјутра потписивање уговора из Програма заштите и очувања културних добара за 2018. годину и промоција Годишњака ЦКАЦГ

Сјутра потписивање уговора из Програма заштите и очувања културних добара за 2018. годину и промоција Годишњака ЦКАЦГ

Уговори из Програма заштите и очувања културних добара за 2018. годину биће потписани у понедјељак, у 12 сати, у Министарству културе на Цетињу. Присутнима ће се обратити министар културе Александар Богдановић, који ће са реализаторима пројеката потписати уговоре планиране овогодишњим Програмом заштите.

08.03.2018.

Најава: Потпредсједник Владе Милутин Симовић отвориће прву Рибљу пијацу у Улцињу

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић боравиће у петак, 9. марта, у радној посјети Улцињу. Том приликом потпредсједник Симовић, заједно са амбасадором Краљевине Норвешке у Београду Њ.Е. Арне Санес Бјорнстадом, као и предсједником Општине Улцињ Назифом Цунгуом, свечано ће отворити прву Рибљу пијацу у Улцињу.

08.03.2018.

НАЈАВА: Конференција за медије поводом представљања нове Листе лијекова

Министарство здравља организује у петак, 09.03.2018.године, у 10х у ПР Центру ( Булевар Јосипа Броза 23А) конференцију за медије поводом почетка примјене нове Листе лијекова. На конференцији ће говорити министар здравља др Кенан Храповић и мр пх спец. Олгица Кнежевић, члан Комисије за израду листе љекова...

07.03.2018.

У четвртак, 8. марта 67. сједница Владе ЦГ

Влада Црне Горе одржаће 67. сједницу у четвртак, 8. марта 2018. са почетком у 11:00 сати. Након сједнице биће објављено саопштење за јавност...