Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Vlada

Najave

18.10.2017.

U četvrtak, 19. oktobra 45. sjednica Vlade CG

Vlada Crne Gore održaće 45. sjednicu u četvrtak, 19. oktobra 2017. sa početkom u 11:00 sati. Nakon sjednice biće objavljeno saopštenje za javnost...

18.10.2017.

Ministar Nuhodžić i direktor Stojanović sjutra sa generalnim sekretarom INTERPOL-a Jirgenom Štokom

U okviru prve zvanične posjete generalnog sekretara INTERPOL-a Jirgena Štoka Crnoj Gori, sjutra, 19. oktobra 2017. godine u Vili „Gorica“ biće upriličeni sastanci sa ministrom unutrašnjih poslova Mevludinom Nuhodžićem i direktorom Uprave policije Slavkom Stojanovićem.

17.10.2017.

Ministar Nuhodžić i direktorica za Zapadni Balkan Ruiz Kalavera sjutra u posjeti GP Božaj

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktorica za Zapadni Balkan u Generalnoj direkciji za susjedsku politiku i pregovore o proširenju, Henoveva Ruiz Kalavera obići će sjutra, 18. oktobra 2017. godine, radove na graničnom prelazu Božaj, između Crne Gore i Albanije.

15.10.2017.

U ponedjeljak sastanak povodom početka dualnog obrazovanja u Crnoj Gori: Ministarstvo, poslodavci i škole na jednom mjestu

Sastanak ministra Damira Šehovića i saradnika sa poslodavcima i direktorima srednjih škola uključenim u dualno obrazovanje, koje je ove godine pokrenuto nakon decenije, biće održan u ponedjeljak, 16. oktobra, u sali Ministarstva prosvjete (Vaka Đurovića bb), u 10 sati. Uvodna izlaganja biće otvorena za medije, nakon čega slijedi zatvoreni, radni dio sastanka...

15.10.2017.

Najava: Ministar Darmanović u zvaničnoj posjeti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće od 16. do 18. oktobra u zvaničnoj posjeti Ujedinjenim Arapskim Emiratima na poziv šeika Adbulaha bin Zajeda Al-Nahjana, ministra vanjskih poslova i međunarodne saradnje UAE.

14.10.2017.

Crna Gora domaćin 41. sjednice Generalne komisije za ribarstvo Mediterana (GFCM)

Crna Gora će u periodu od 16. do 20. oktobra 2017. godine biti domaćin 41. redovnog zasijedanja Generalne komisije za ribarstvo Mediterana (General Commission for Fisheries - GFCM).

13.10.2017.

NAJAVA: Konferencija “Deseta godišnjica od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju – budućnost evropske integracije Crne Gore”

Povodom obilježavanja desete godišnjice od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između Crne Gore i EU, Ministarstvo evropskih poslova organizuje svečanu konferenciju “Deseta godišnjica od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju – budućnost evropske integracije Crne Gore”.

13.10.2017.

Predsjednik Vlade Duško Marković u ponedjeljak i utorak u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji

Predsjednik Vlade Duško Marković otputovaće u ponedjeljak u Skoplje u zvaničnu posjetu Republici Makedoniji na poziv predsjednika Vlade Makedonije Zorana Zaeva. Premijer će se tokom boravka u Skoplju sastati i sa predsjednikom Republike Makedonije Đorđem Ivanovim, a učestvovaće i u radu Samita 100 poslovnih lidera Jugoistočne Evrope koji se održava u Skoplju 16. i 17. oktobra na temu „Novi dogovor za novo vrijeme: Može li Region da se takmiči u globalnom miljeu“...

12.10.2017.

NAJAVA: Ministar Pejović učestvuje na konferenciji „Javni dijalog u Evropi: povezivanje Evropske unije s njenim građanima i susjedstvom“

Ministar evropskih poslova Crne Gore Aleksandar Andrija Pejović učestvovače 13. oktobra 2017. u Berlinu na konferenciji „Javni dijalog u Evropi: povezivanje Evropske unije s njenim građanima i susjedstvom“. Organizator konferencije je Udruženje za komunikacije u javnom sektoru u Jugoistočnoj Evropi (SEECOM).

12.10.2017.

Konferencija za medije potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Milutina Simovića na gazdinstvu u Nudolu – Nikšić

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović održaće u petak, 13. oktobra, u Nudolu, konferenciju za novinare povodom rezultata više javnih poziva realizovanih kroz Agrobudžet za 2017. godinu.