Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Vlada

Najave

17.05.2019.

Najava: Crna Gora obilježava Svjetski dan pčela – 20.maj

Najava: Crna Gora obilježava Svjetski dan pčela – 20.maj Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Savez pčelarskih organizacija Crne Gore i Ambasada Slovenije u Crnoj Gori obilježiće zajedničkim događajem Svjetski dan pčela – 20. maj.

16.05.2019.

Ministar Darmanović na 129. sjednici Komiteta ministara Savjeta Evrope u Helsinkiju

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na 129. sjednici Komiteta ministara Savjeta Evrope, koja će biti održana 17. maja u Helsinkiju. U fokusu sastanka biće aktuelni izazovi i modaliteti za jačanje djelovanja Savjeta Evrope.

16.05.2019.

Konferencija „Inovacije za život” povodom Globalne sedmice bezbjednosti u saobraćaju

Konferencija „Inovacije za život” povodom Globalne sedmice bezbjednosti u saobraćaju

Ministarstvo nauke Crne Gore i Sistem Ujedinjenih nacija, u saradnji sa NVO Digitalizuj.me, organizovaće skup pod nazivom „Inovacije za život“ povodom Globalne sedmice bezbjednosti u saobraćaju, na kojem će biti predstavljena inovativna rješenja za unaprjeđenje bezbjednosti u saobraćaju.

16.05.2019.

Predsjednik Vlade Duško Marković priređuje na Cetinju prijem povodom Dana nezavisnosti

Predsjednik Vlade Duško Marković priređuje na Cetinju prijem povodom Dana nezavisnosti

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković prirediće povodom Dana nezavisnosti u petak, 17. maja u Vladinom domu na Cetinju svečani prijem za predstavnike zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora i zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore...

16.05.2019.

U četvrtak, 16. maja 121. sjednica Vlade CG

Vlada Crne Gore održaće 121. sjednicu u četvrtak, 16. maja 2019. sa početkom u 11:00 sati. Nakon sjednice biće objavljeno saopštenje za javnost...

16.05.2019.

Najava: Druga regionalna Cyber security konferencija

Najava: Druga regionalna Cyber security konferencija

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović otvoriće Drugu regionalnu Cyber Security konferenciju u petak, 17. maja 2019. godine, u koorganizaciji Vision Event-a i NVO Secure, pod pokroviteljstvom Ministarstva javne uprave Crne Gore u Podgorici.

16.05.2019.

Najava: Peta sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i NVO

Peta sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i nevladinih organizacija biće održana u petak. 17. maja 2019. godine, sa početkom u 12 časova.

15.05.2019.

Otvaranje izložbe Bokeljske mornarice na Cetinju

Povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore, Pomorski muzej Crne Gore uz podršku Ministarstva kulture i Opštine Kotor, priređuje izložbu posvećenu Bokeljskoj mornarici. Izložba "Bokeljska mornarica Kotor - 1210 godina istorije, duhovnosti i kulture" predstavlja jednu od najreprezentativnijih izložbi posvećenih Bokeljskoj mornarici, a biće otvorena u 17. maja u 18 sati, u Ministarstvu kulture na Cetinju.

14.05.2019.

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović u posjeti Beču

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem mr Milutin Simović boraviće u srijedu, 15. maja, u Beču, gdje će razgovarati sa predsjednikom Nacionalnog vijeća Austrije Volfgangom Sobotkom, ministrom za EU, umjetnost, kulturu i medije Gernotom Blumelom, poslanicima i članovima vanjskopolitičkog odbora Parlamenta Austrije i imati susrete sa austrijskim privrednicima zainteresovanim za ulaganja u Crnu Goru...

14.05.2019.

Najava: Jedanaesta sjednica Savjeta za reformu javne uprave

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku, Zoran Pažin, predsjedavaće jedanaestom sjednicom Savjeta za reformu javne uprave u srijedu, 15. maja u 10:00 časova.