Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Vlada

Najave

16.02.2018.

Najava: Ministri Darmanović i Bošković na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji

Ministri vanjskih poslova i odbrane, prof.dr Srđan Darmanović i mr Predrag Bošković, učestvovaće od 16. do 18. februara u radu Minhenske bezbjednosne konferencije, najprestižnije međunarodne konferencije iz oblasti bezbjednosne politike.

15.02.2018.

U petak, 16. februara Posebna sjednica Vlade posvećena ispunjavanju obaveza Crne Gore iz Evropske agende

Vlada Crne Gore održaće u petak, 16. februara 2018. godine, sa početkom u 11:00 sati Posebnu sjednicu na temu ispunjavanju obaveza Crne Gore iz Evropske agende. Na sjednicu na kojoj će biti razmotren Predlog programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2018 – 2020. čiji ne Nacrt Vlada utvrdila danas, pozvani su: predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica, Vrhovni državni tužilac Crne Gore i predsjednik Tužilačkog savjeta Ivica Stanković, predsjednik Odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore Adrijan Vukasnović i šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori ambasador Aivo Orav...

15.02.2018.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova EU u Sofiji

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće 15-16. februara, na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova EU (Gimnih), koji se održava u Sofiji.

14.02.2018.

NAJAVA: Konstitutivni sastanak Mreže državnih službenika za strategijsko planiranje Crne Gore

Ministarstvo evropskih poslova, u saradnji sa SIGMA-om, organizuje konstitutivni sastanak Mreže državnih službenika za strategijsko planiranje Crne Gore. Sastanak će otvoriti ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović i zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Dedeić, koji će imati uvodna izlaganja na temu Bolja koordinacija politika za bržu integraciju u EU.

13.02.2018.

Predsjednik Vlade Duško Marković u srijedu i četvrtak u zvaničnoj posjeti Kosovu

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće u srijedu, 14. februara i u četvrtak 15. februara 2018. godine u zvaničnoj posjeti Republici Kosovo na poziv predsjednika Vlade Kosova Ramuša Haradinaja. Prva posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Republici Kosovo biće prilika za dalje produbljivanje saradnje u bilateralnim odnosima dviju prijateljskih zemalja, putem definisanja konkretnih zajedničkih aktivnosti i projekata čija bi se realizacija mogla očekivati u predstojećem periodu...

12.02.2018.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović na sastanku Globalne koalicije za pobjedu nad ISIS-om u Kuvajtu

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na sastanku Globalne koalicije za pobjedu nad ISIS-om, koja se 12-14. februara održava u Kuvajtu.

09.02.2018.

Najava: Ministarka Pribilović učestvuje na Svjetskom samitu vlada u Dubaiju

Najava: Ministarka Pribilović učestvuje na Svjetskom samitu vlada u Dubaiju

Ministarka javne uprave Suzana Pribilović učestvovaće na Svjetskom samitu vlada, koji će se održati od 10-13. februara 2018. godine, u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati.

08.02.2018.

Ministar odbrane sjutra u zvaničnoj posjeti Ministarstvu odbrane Republike Turske

Ministar odbrane, mr Predrag Bošković boravi sjutra u zvaničnoj posjeti Ministarstvu odbrane Republike Turske.

08.02.2018.

Predsjednik Vlade Duško Marković primiće u petak evropskog komesara Johanesa Hana

Predsjednik Vlade Duško Marković primiće u petak, 9. februara 2018. godine komesara Evropske unije za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana. Premijer Marković i Komesar Han će nakon razgovora dati izjave za javnost i odgovoriti na pitanja novinara. Konferencija za medije je u 17:10 u Vili „Gorica“...

08.02.2018.

DOPUNA NAJAVE: Konferencija za medije nakon 61. sjednice Vlade CG u 14:00 sati

Konferencija za medije nakon 61. sjednice Vlade biće održana u Pres centru Vlade danas sa početkom u 14:00 sati...