Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Vlada

Najave

28.09.2017.

Najava: Press konferencija povodom petog sastanka Posebne radne grupe za reformu javne uprave

Press konferencija povodom petog sastanka Posebne radne grupe za reformu javne uprave (PAR) formirane između Evropske komisije i Crne Gore održaće se u petak, 29. septembra u Staroj zgradi Vlade, ul. Jovana Tomašević bb u 11.45h.

28.09.2017.

Najava: Ministarka Pribilović na Međuparlamentarnoj konferenciji

Ministarka javne uprave, Suzna Pribilović, u petak, 29. septembra otvoriće Međuparlamentarnu konferenciju na temu „Nezavisna i savremena javna uprava u EU i zemljama proširenja koja se održava u ReSPA-i, u Danilovgradu sa početkom u 9h.

27.09.2017.

Najava: Crnogorska delegacija na Šestom ministarskom sastanku Platforme za Zapadni Balkan

Najava: Crnogorska delegacija na Šestom ministarskom sastanku Platforme za Zapadni Balkan

Crnogorska delegacija predvođena ministrom prosvjete dr Damirom Šehovićem prisustvovaće Šestom ministarskom sastanku Platforme za Zapadni Balkan za obrazovanje i obuku koja se održava u Beogradu od 28. do 29. septembra 2017. godine.

27.09.2017.

U četvrtak, 28. septembra 42. sjednica Vlade CG

Vlada Crne Gore održaće 42. sjednicu u četvrtak, 28. septembra 2017. sa početkom u 11:00 sati. Nakon sjednice biće objavljeno saopštenje za javnost...

27.09.2017.

Najava: Peti sastanak Posebne radne grupe za reformu javne uprave

Peti sastanak Posebne radne grupe za reformu javne uprave (PAR) formirane između Evropske komisije i Crne Gore održaće se u Podgorici 28. i 29. septembra. Sastanak će otvoriti ministarka javne upave, Suzana Pribilovic, i šef Jedinice za Crnu Goru u Generalnoj direkciji za proširenje, Tomas Haglajtner.

26.09.2017.

Najava: Ministarski sastanak Upravljačke platforme za istraživanje i inovacije za zemlje Zapadnog Balkana

Najava: Ministarski sastanak Upravljačke platforme za istraživanje i inovacije za zemlje Zapadnog Balkana

Ministarka nauke dr Sanja Damjanović učestvovaće na Ministarskom sastanku Upravljačke platforme za istraživanje i inovacije za zemlje Zapadnog Balkana, koji se u periodu od 27-29. septembra 2017. godine, održava u Beogradu.

25.09.2017.

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Kosova Behđet Pacoli u radnoj posjeti Crnoj Gori

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Kosova Behđet Pacoli boraviće u utorak, 26. septembra, u radnoj posjeti Crnoj Gori. Potpredsjednika Pacolija primiće potpredsjednik Vlade Crne Gore Zoran Pažin i ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović...

25.09.2017.

Predsjednik Marković primiće potpredsjednika Svekineskog kongresa Ma Peihua

Predsjednik Vlade Duško Marković primiće u ponedjeljak potpredsjednika Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog kongresa Kine Ma Peihuu...

22.09.2017.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović u posjeti opštini Bijelo Polje

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, sa saradnicima, boraviće u ponedjeljak, 25. septembra 2017. u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje.

22.09.2017.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Milutin Simović u posjeti Lješanskoj nahiji

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović i gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, sa saradnicima, posjetiće u nedjelju, 24. septembra, Lješansku nahiju.