Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Predsjednik Vlade Duško Marković u četvrtak u Sofiji na radnom sastanku predsjednikā Savjeta EU i EK sa liderima Zapadnobalkanske šestorke

Datum objave 28.02.2018 17:37 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković putuje u Sofiju na poziv predsjednika Vlade Republike Bugarske i trenutnog predsjedavajućeg Savjeta Evropske unije Bojka Borisova koji sa predsjednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom organizuje u četvrtak, 1. marta radni sastanak lidera Zapadnobalkanske šestorke.

Ostale delegacije će predvoditi: predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, predsjednik Republike Kosova Hašim Tači, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Vlade Republike Albanije Edi Rama i predsjednik Vlade Republike Makedonije Zoran Zaev. Sastanku će prisustvovati i visoka predstavnica EU za vanjske poslove bezbjednosnu politiku Federika Mogerini i evropski komesar za susjedsku politiku i proširenje Johanes Han.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore objaviće nakon radnog sastanka saopštenje za javnost i obezbijediti medijima fotografije i video snimke („pokrivalice“).

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE