Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Министар Нухоџић и директорица за Западни Балкан Руиз Калавера сјутра у посјети ГП БожајМинистар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић и директорица за Западни Балкан у Генералној дирекцији за сусједску политику и преговоре о проширењу, Хеновева Руиз Калавера обићи ће сјутра, 18. октобра 2017. године, радове на граничном прелазу Божај, између Црне Горе и Албаније. Обилазак је предвиђен за 09:30 часова, и овим поводом министар Нухоџић и директорица Руиз Калавера даће изјаве за јавност. Пројекат побољшања инфраструктуре на овом ГП финансира се из средстава Европске уније.

Министарство унутрашњих послова је за ову прилику обезбиједило превоз за новинарске екипе. Полазак ка граничном прелазу Божај предвиђен је сјутра ујутру у 08:30 часова испред зграде МУП-а (Булевар Светог Петра Цетинског 22).

Будући да је број мјеста ограничен, молимо Вас да данас, 17. октобра 2017. године до 18:00 часова резервишете мјесто за представника/е Ваше медијске куће (новинар/сниматељ или фоторепортер).

Контакт особа за резервацију превоза је савјетница за медије у Кабинету министра Марија Шоћ, телефон: 020 224 911; е-маил: марија.соц@муп.гов.ме

  
МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА