Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Najava: Centralni događaj Biznis karavana sjutra u Podgorici

Najava: Centralni događaj Biznis karavana sjutra u Podgorici
Datum objave 05.12.2017 13:35 | Autor Ministarstvo ekonomije | Izvor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Ministarka ekonomije Dragica Sekulić i gradonačelnik Glavnog grada Podgorica Slavoljub Stijepović otvoriće sjutra (srijeda, 06. decembar) centralni događaj Biznis karavana, koji će biti održan u hotelu Hilton sa početkom u 10 sati.

Pored ministarke Sekulić i gradonačelnika Stijepovića, na otvaranju Biznis karavana privrednicima će se obratiti i šef sektora za demokratsko upravljanje i ekonomiju i životnu sredinu u UNDP-ju Tomica Paović i potpredsjednica Privredne komore Crne Gore (PKCG) Ljiljana Filipović.

Uvodna izlaganja su otvorena za javnost, nakon čega se nastavlja sa radnim dijelom Biznis karavana. Po završetku sastanka biće organizovane izjave za medije koje su planirane za 13:30 sati.

Nakon toga, u 14 sati ministarka Sekulić upriličiće radni ručak sa predsjednicima svih crnogorskih opština, sa kojeg, ukoliko postoji interesovanje, novinarske ekipe mogu napraviti fotografije i snimiti pokrivalice.

Ministartsvo ekonomije je, uz podršku UNDP-ja, pokrenulo Biznis karavan – karavan dobrih poslovnih prilika, kako bi obišli sve opštine u Crnoj Gori i u direktnoj komunikaciji upoznali privrednike sa svim programima podrške razvoju biznisa koje Ministarstvo ekonomije sprovodi. Do sada Biznis karavan je posjetio 13 crnogorskih opština, i to Bijelo Polje, Berane, Mojkovac, Kolašin, Pljevlja, Šavnik, Žabljak, Cetinje, Danilovgrad, Nikšić, Plužine, Budvu i Tivat.

KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
MINISTARSTVO EKONOMIJE