Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Потпредсједник Владе Милутин Симовић и градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић обићиће радове на изградњи водовода за Љешанску нахију

Датум објаве 24.12.2017 11:26 | Аутор МПРР | Извор: Министарство пољопривреде и руралног развоја

Испис Штампај страницу


Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр  Милутин Симовић и  градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић, у понедјељак, 25. децембра, посјетиће Љешанску нахију, гдје се завршавају радови на изградњи експлоатационих бунара, у оквиру друге фазе изградње водовода за ово подручје.

Подсјећамо да је приликом посљедње посјете Симовића и Стијеповића Љешанској нахији, крајем септембра ове године, представљен охрабрујући резултат хидро - истражних радова - одличан водни потенцијал изворишта Калуђерово око у капцитету до 30 литара секундних. Тада је договорено да се одмах крене у другу фазу - изградњу експлоатационих бунара, како би били завршени до краја ове године, и како би се што прије створиле претпоставке за почетак најзахтјевније фазе постављања потисног цјевовода, изградње резервоара и секундарне мреже.

Симовић и Стијеповић, са сарадницима, у понедјељак ће обићи изграђене експлоатационе бунаре. Почетак посјете је планиран у 12,00х.

Позивамо представнике медија да присуствују обиласку бунара на локацији Калуђерово око.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја