Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović i gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović obićiće radove na izgradnji vodovoda za Lješansku nahiju

Datum objave 24.12.2017 11:26 | Autor MPRR | Izvor: Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr  Milutin Simović i  gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, u ponedjeljak, 25. decembra, posjetiće Lješansku nahiju, gdje se završavaju radovi na izgradnji eksploatacionih bunara, u okviru druge faze izgradnje vodovoda za ovo područje.

Podsjećamo da je prilikom posljednje posjete Simovića i Stijepovića Lješanskoj nahiji, krajem septembra ove godine, predstavljen ohrabrujući rezultat hidro - istražnih radova - odličan vodni potencijal izvorišta Kaluđerovo oko u kapcitetu do 30 litara sekundnih. Tada je dogovoreno da se odmah krene u drugu fazu - izgradnju eksploatacionih bunara, kako bi bili završeni do kraja ove godine, i kako bi se što prije stvorile pretpostavke za početak najzahtjevnije faze postavljanja potisnog cjevovoda, izgradnje rezervoara i sekundarne mreže.

Simović i Stijepović, sa saradnicima, u ponedjeljak će obići izgrađene eksploatacione bunare. Početak posjete je planiran u 12,00h.

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju obilasku bunara na lokaciji Kaluđerovo oko.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja