Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

НАЈАВА: Потписивање Уговора за пројекат ,,Реформа пореске администрације“

Датум објаве 18.01.2018 12:58 | Аутор Ивона Михајловић - администратор | Извор: Министарство финансија

Испис Штампај страницу


Сјутра, 19. јануара у 8 часова, министар финансија Дарко Радуновић и директор Свјетске банке за нашу земљу Емануел Салинас, потписаће Уговор о зајму између Владе Црне Горе и поменуте институције за пројекат ,,Реформа пореске администрације“, у износу од 14 милиона еура.

Циљ пројекта је повећање ефикасности рада Пореске управе кроз организационо реструктурирање и развој капацитета за управљање и информационе технологије. Пројекат укључује финансијску и техничку подршку за израду методологија и процедура за наплату прихода, интегрисаног система управљања приходима (ИРМС) и друге технолошке инфраструктуре, унапријеђење пореске инспекције и оперативних система и техничку помоћ како би се подржале одлуке менаџмента Пореске управе Црне Горе у погледу организационе структуре. 

Такође, пројекат ће покривати и услуге надзора и техничке помоћи за безбједност на путевима, институционално јачање и имплементацију.

Информација за медије:

Фотографије и видео снимак потписивања Уговора као и изјаве страна потписница биће доступне на серверу Владе по завршетку догађаја.


ПР СЛУЖБА 
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА