Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

Најава: Министарка Прибиловић учествује на Свјетском самиту влада у Дубаију

Најава: Министарка Прибиловић учествује на Свјетском самиту влада у Дубаију
Датум објаве 09.02.2018 13:00 | Аутор МЈУ

Испис Штампај страницу


Министарка јавне управе Сузана Прибиловић учествоваће на Свјетском самиту влада, који ће се одржати од 10. до 13. фебруара 2018. године, у Дубаију, Уједињени Арапски Емирати.

Свјетски самит влада се традиционално одржава у фебруару и представља глобални форум посвећен дијалозима који имају за циљ да обликују будуц́ност влада и помогну побољшање живота грађана широм свијета. У оквиру теме “Припремити владе за будућност”, самит преставља највећу глобалну платформу посвећену обликовању будућих влада, вођених брзим технолошким напретком и очекивањима грађана и нуди прилику за ширење дијалога и размјену искуства о актуелним глобалним кретањима и будућим трендовима.

Самит окупља више од 4.000 учесника, свјетских лидера, креатора политика, чланова међународне заједнице и стручњака из више од 140 земаља и представља глобалну платформу посвец́ену јачању влада широм свијета.

Министарка јавне управе учествује на Свјетском самиту влада на позив Охоод Ал Роуми, министарке за срећу, Уједињених Арапских Емирата и потпредсједнице Свјетског самита влада.

Самит ће бити прилика и за билатералне сусрете с представницима међународних организација и институција других земаља у циљу унапређења односа и могућности проширења сарадње из надлежности Министарства јавне управе у области реформе јавне управе.

Министарство јавне управе