Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

NAJAVA: Vlada i privrednici sjutra zvanično počinju realizaciju zajedničkog programa - „Kupujmo domaće“

Datum objave 02.04.2018 10:42 | Autor MPRR | Izvor: Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, ministarka ekonomije Dragica Sekulić i predsjednik Privredne komore Crne Gore Vlastimir Golubović, u utorak, 03. aprila, ozvaničiće početak zajedničkog programa Vlade i privrednika - „Kupujmo domaće“.

Početak programa, koji ima za cilj promociju domaćih proizvoda, biće upriličen u vinskom podrumu „Šipčanik“, sa početkom u 10,00h.

Nakon uvodnih govora potpredsjednika Simovića, ministarke Sekulić i predsjednika PKCG Golubovića, prisutnima će se u ime proizvođača obratiti predsjednik Odbora udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije u PKCG Milutin Đuranović.

Početak programa „Kupujmo domaće“ formalno će obilježiti potpisivanje sporazuma o saradnji između institucija koje su partneri na projektu – Ministarstva ekonomije, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i Privredne komore.

Program „Kupujmo domaće“ ima za cilj da, posebnim obilježavanjem proizvoda u objektima navedenih trgovačkih lanaca poboljša poziciju i vidljivost domaćih proizvoda na crnogorskom tržištu, i poboljša njihov plasman.

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju ovom događaju.

MINISTARSTVO EKONOMIJE

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA

PRIVREDNA KOMORA CRNE GORE