Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Najava: Ministarka ekonomije na 86. Medjunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Datum objave 13.05.2019 12:00 | Autor Ministarstvo ekonomije | Izvor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Ministarka ekonomije Dragica Sekulić i generalni direktor Direktorata za investicije, razvoj malih i srednjih preduzeća i upravljanje EU fondovima Radosav Babić, učestvovaće na 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji se održava od  11 - 17. maja  u Novom Sadu.

Novosadski sajam poljoprivrede prepoznat je kao najveća i najznačajnija smotra agrara u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi na kojoj će biti prezentovana najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u poljoprivredi, primjena nauke u poljoprivredi, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija, proizvodi i usluge iz najudaljenijih krajeva svijeta.

Predstavnici crnogorske delegacije će u okviru stručnih skupova, okruglih stolova, edukacija i prezentacija, sa posebnim osvrtom na unapređenje znanja i primjere dobre prakse, imati priliku da se susretnu sa privrednim, naučnim i političkim delegacijama iz više od 30 zemalja.

U okviru pomenutog događaja održaće se sastanak sa potpredsjednikom Pokrajinske Vlade Vojvodine, gospodinom Đorđem Milićevićem, kojem će prisustvovati ministarka Sekulić i generalni direktor Babić. 

MINISTARSTVO EKONOMIJE
BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU