Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Održan okrugli sto o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama

Održan okrugli sto o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama
Datum objave 11.06.2019 14:18 | Autor Ministarstvo ekonomije | Izvor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo ekonomije
Danas, 11.06, u Privrednoj komori Crne Gore, u okviru javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama, održan je Okugli sto.

U uvodnom dijelu govorio je državni sekretar u Ministarstvu ekonomije, Milan Srzentić dok su prisutne o rješenjima iz ovog Predloga Zakona upoznali predstavnici Ministarstva ekonomije i Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost koji su članovi Radne grupe za izradu ovog zakona.

Predstavnica Ministarstva javne uprave Danijela Nedeljković - Vukčević, generalna direktorica Direktorata za državnu upravu, je govorila o usaglašenosti izmjena u ovom predlogu zakona sa Zakonom o državnoj urpavi. 

Okruglom stolu stolu su prisustvovali predstavnici operatora elektronskih komunikacija kao i predstavnici državnih institucija iz ove oblasti i predstavnici Saveza radioamatera iz sektora nevladinih organizacija. 

Poziv za javnu raspravu je objavljen 23. maja 2019. godine, a javna rasprava se završava 12. juna 2019. godine, do kada svi zainteresovani mogu poslati svoje komentare i sugestije. 

Nakon završetka javne rasprave, sve primjedbe, sugestije i komentari će se razmotriti na Radnoj grupi, i po potrebi ugraditi u tekst zakona koji će dalje ići prema Vladi na konsultacije sa nadležnim ministarstvima i drugim zainteresovanim organima, a potom i na usaglašavanje sa Evropskom komisijom. 

MINISTARSTVO EKONOMIJE
BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU