Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Одржан округли сто о Предлогу Закона о измјенама и допунама Закона о електронским комуникацијама

Одржан округли сто о Предлогу Закона о измјенама и допунама Закона о електронским комуникацијама
Датум објаве 11.06.2019 14:18 | Аутор Министарство економије | Извор: Министарство економије

Испис Штампај страницу


Министарство економије
Данас, 11.06, у Привредној комори Црне Горе, у оквиру јавне расправе о Предлогу Закона о измјенама и допунама Закона о електронским комуникацијама, одржан је Окугли сто.

У уводном дијелу говорио је државни секретар у Министарству економије, Милан Срзентић док су присутне о рјешењима из овог Предлога Закона упознали представници Министарства економије и Агенције за електронске комуникације и поштанску дјелатност који су чланови Радне групе за израду овог закона.

Представница Министарства јавне управе Данијела Недељковић - Вукчевић, генерална директорица Директората за државну управу, је говорила о усаглашености измјена у овом предлогу закона са Законом о државној урпави. 

Округлом столу столу су присуствовали представници оператора електронских комуникација као и представници државних институција из ове области и представници Савеза радиоаматера из сектора невладиних организација. 

Позив за јавну расправу је објављен 23. маја 2019. године, а јавна расправа се завршава 12. јуна 2019. године, до када сви заинтересовани могу послати своје коментаре и сугестије. 

Након завршетка јавне расправе, све примједбе, сугестије и коментари ће се размотрити на Радној групи, и по потреби уградити у текст закона који ће даље ићи према Влади на консултације са надлежним министарствима и другим заинтересованим органима, а потом и на усаглашавање са Европском комисијом. 

МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ