Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Рожаје: Ускоро уговор о изградњи спортске сале Гимназије и Средње стручне школе, у вриједности од око 1,6 милиона еура

Рожаје: Ускоро уговор о изградњи спортске сале Гимназије и Средње стручне школе, у вриједности од око 1,6 милиона еура
Датум објаве 08.10.2019 11:21 | Аутор Управа јавних радова | Извор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Бјелопољско предузеће »Техно-градња« проглашено је најповољнијим понуђачем у поступку јавне набавке за изградњу спортске сале Гимназије и Средње стручне школе у Рожајама.

»Техно-градња« је у финансијском дијелу понуде навела да ће салу изградити за близу 1,63 милиона еура, док је другорангирана компанија »Тофи« из Рожаја понудила цијену од 1,68 милиона еура. 

У складу са прописаним поступком јавних набавки, Управа јавних радова ће наредних дана потписати уговор са најповољнијим понуђачем, чији ће саставни дио бити динамика извођења радова, као и финансијски услови реализације пројекта. 

Пројектом је планирано рушење постојеће фискултурне сале и доградња новог објекта, површине око 1.500 метара квадратних, са приземљем и два спрата. 

Нови спортски објекат садржаће фискултурну салу, свлачионице, котларницу, канцеларије, салу за састанке, кухињу, учионице и пратеће техничке просторије.

Њеном изградњом ће у значајном мјери бити унапријеђени услови за одржавање наставе у области спорта и физичке културе за рожајске средњошколце. 

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА