Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Rožaje: Uskoro ugovor o izgradnji sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole, u vrijednosti od oko 1,6 miliona eura

Rožaje: Uskoro ugovor o izgradnji sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole, u vrijednosti od oko 1,6 miliona eura
Datum objave 08.10.2019 11:21 | Autor Uprava javnih radova | Izvor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Bjelopoljsko preduzeće »Tehno-gradnja« proglašeno je najpovoljnijim ponuđačem u postupku javne nabavke za izgradnju sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama.

»Tehno-gradnja« je u finansijskom dijelu ponude navela da će salu izgraditi za blizu 1,63 miliona eura, dok je drugorangirana kompanija »Tofi« iz Rožaja ponudila cijenu od 1,68 miliona eura. 

U skladu sa propisanim postupkom javnih nabavki, Uprava javnih radova će narednih dana potpisati ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem, čiji će sastavni dio biti dinamika izvođenja radova, kao i finansijski uslovi realizacije projekta. 

Projektom je planirano rušenje postojeće fiskulturne sale i dogradnja novog objekta, površine oko 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata. 

Novi sportski objekat sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije.

Njenom izgradnjom će u značajnom mjeri biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce. 

UPRAVA JAVNIH RADOVA