Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Najava: Drugi digitalni samit DigitalOn „Digitalna transformacija-poslovna šansa Crne Gore“

Datum objave 25.11.2019 10:46 | Autor MJU

Ispis Štampaj stranicu


Drugi digitalni samit DigitalOn pod nazivom „Digitalna transformacija-poslovna šansa Crne Gore“ održaće se u utorak, 26. novembra, u Podgorici u organizaciji Odbora za digitalnu transformaciju Asocijacije menadžera Crne Gore.

U uvodnom dijelu govoriće ministarka javne uprave Suzana Pribilović, ministarka nauke Sanja Damjanović i predsjednik AMM-a Budimir Raičković.

Skup će biti održan u hotelu „Hilton“ (sala princeza Jelena), sa početkom u 9:00 časova.

Nakon uvodnih izlaganja uslijediće dva panela “Digitalna transformacija - poslovna šansa Crne Gore“ i „Start up i inovacije u vremenu digitalne transformacije“, na kojima će govoriti ministarke Pribilović i Damjanović, a učešće će uzeti i predstavnici Ministarstva ekonomije i Ministarstva prosvjete, kao i privatnog sektora.

Drugi samit  www.digitalon.me  organizuje se u cilju razmjene iskustva i edukacije kroz primjere dobre prakse u primjeni digitalizacije u kompanijama, važnost uloge lidera i značaj elektronskih servisa, doprinosa „digitalnoj evoluciji" i pokretanju digitalne inicijative u raznim sektorima privrede - saobraćaju i logistici, turizmu, održivom razvoju i hotelijerstvu, proizvodnji, kao i boljem funkcionisanju usluga koje državni organi pružaju privredi i crnogorskom društvu.

Partneri skupa su Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo nauke, Ministarstvo ekonomije, Ministarstvo prosvjete, Ministarstvo zdravlja, Privredna komora Crne Gore, Uprava za kadrove, Američka privredna komora i Savjet stranih investitora u Crnoj Gori.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE