Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Najava: Povodom tri godine rada MJU, ministarka Pribilović sastaće se sa predstavnicima DKP-a i međunarodnih organizacija u Crnoj Gori

Datum objave 28.11.2019 14:56 | Autor MJU

Ispis Štampaj stranicu


Povodom tri godine rada Ministarstva javne uprave, ministarka Suzana Pribilović sa saradnicima održaće sastanak sa predstavnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava i međunarodnih organizacija u Crnoj Gori u petak, 29. novembra 2019. godine u hotelu ,,Ramada'' (sala Millennium) u Podgorici sa početkom u 10h. Na sastanku će, pored ministarke Pribilović, govoriti i Herman Špic, šef Sektora za saradnju Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i Gregor Virant, direktor SIGMA-e.

Sastanak će biti prilika da se predstave ključni rezultati u oblasti reforme javne uprave u periodu 2016-2019. godine sa fokusom na optimizaciju, reorganizaciju javne uprave, unapređenje službeničkog sistema, te digitalizaciju i razvoj eUprave. 

Događaj se organizuje u okviru Projekta “Efikasna interna i eksterna komunikacija Strategije reforme javne uprave“, koji finansira Evropska unija. Korisnik projekta je Ministarstvo javne uprave Crne Gore, a projekat sprovodi konzorcijum koji predvodi KMPG. 

Uvodna izlaganja su otvorena za medijsko praćenje, a nakon sastanka biće objavljeno saopštenje za javnost. Za sve dodatne informacije, kontakt tel. je 067 392 423. 

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE