Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija između Šangaja i zemalja Centralne i Istočne Evrope

Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija između Šangaja i zemalja Centralne i Istočne Evrope
Datum objave 21.05.2020 21:23 | Autor Ministarstvo nauke | Izvor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


U cilju jačanja Partnerstva za nauku, tehnologiju i inovacije između Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope, poboljšanja izgradnje zajedničke platforme za nauku, tehnologiju i inovacije i promovisanja praktične saradnje u oblasti nauke i tehnologije, Šangajski centar za razmjenu nauka i tehnologija održaće onlajn konferenciju na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija između Šangaja i zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Istovremeno će se održavati glavni sastanak u Šangaju i onlajn sastanak koji će okupiti predstavnike naučnih i tehnoloških institucija, univerziteta, istraživačkih instituta i preduzeća pri čemu će akcenat biti na ključnim projektima saradnje.

Konferencija će takođe poslužiti za promociju projekata i projektne saradnje usmjerene na unapređenje konkurentnosti u oblasti ključnih tehnologija na prostoru Centralne i Istočne Evrope.

Događaj će se održati u četvrtak, 18. juna 2020. godine s početkom u 8:30 časova po lokalnom vremenu (14.30 časova po pekinškom vremenu) preko ZOOM platforme.

Zainteresovani učesnici se mogu prijaviti za učešće preko sljedećeg LINK-a do 27. maja u podne po pekinškom vremenu. Nakon registracije, prijavljeni učesnicima će putem mejla biti poslate dodatne informacije u vezi sa događajem.

Agendu možete preuzeti OVDJE.  

Napomena: U slučaju problema sa prijavom putem navedenog linka, učesnici mogu popunjen prijavni obrazac putem mejla. Obrazac i dodatne informacije možete preuzeti OVDJE