Мања слова Већа слова РСС

Министарство правде

Министарство унутрашњих послова

Министарство одбране

Министарство финансија

Министарство вањских послова

Министарство просвјете

Министарство науке

Министарство културе

Министарство економије

Министарство саобраћаја и поморства

Министарство пољопривреде и руралног развоја

Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство здравља

Министарство за људска и мањинска права

Министарство рада и социјалног старања

Министарство јавне управе

Министарство спорта и младих

Министар без портфеља
Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Влада

Вијести из министарстава

26.12.2018.

У Шангају одржана радионица о научним парковима и бизнис инкубаторима

У Шангају одржана радионица о научним парковима и бизнис инкубаторима Радионица у области планирања, изградње и управљања научним парковима и бизнис инкубаторима, у којој је учествовао и представник Црне Горе, одржана је у Шангају, од 9. до 23. децембра 2018. године, на иницијативу Министарства науке и технологије Народне Републике Кине, у организацији Цо Wаy међународног трансфера технологија...

25.12.2018.

Додијељена средства из Фонда за заштиту и спашавање

Додијељена средства из Фонда за заштиту и спашавање

Министарство унутрашњих послова данас је уручило уговоре добитницима средстава из Фонда заштите и спашавања, а за која су конкурисале општинске службе, локална удружења и представници цивилног сектора.

24.12.2018.

Обиљежено 30 година од првог извођења представе „Потоња ура Његошева”

Обиљежено 30 година од првог извођења представе „Потоња ура Његошева”

Вечерас је у Биљарди обиљежено 30 година од првог извођења култне представе „Потоња ура Његошева”. На свечаном обиљежавању јубилеја говорили су: министар културе Александар Богдановић, проф. др Соња Томовић, Благота Ераковић и директорица Народног музеја Црне Горе, Анастазија Мирановић.

24.12.2018.

Одржан округли сто у оквиру јавне расправе поводом Нацрта Програма економских реформи Црне Горе за период 2019 – 2021.

Одржан округли сто у оквиру јавне расправе поводом Нацрта Програма економских реформи  Црне Горе за период  2019 – 2021.

У просторијама Министарства финансија одржан је округли сто у оквиру јавне расправе поводом Нацрта Програма економских реформи Црне Горе 2019 – 2021...

24.12.2018.

Министар Богдановић честитао католички Божић

Министар културе Александар Богдановић упутио је честитку поводом католичког Божића, у којој се наводи:

24.12.2018.

Веско Гаговић представник Црне Горе на 58. Венецијанском бијеналу

Веско Гаговић представник Црне Горе на 58. Венецијанском бијеналу

Данас је у Центру савремене умјетности Црне Горе одржана прес конференција на којој је најављено учешће Црне Горе на 58. Међународној изложби умјетности Венецијанско бијенале. Како је саопштено на пресу, Црну Гору ће на 58. Бијеналу умјетности у Венецији представљати Веско Гаговић са пројектом “Одисеја (Лебдећи објекат)”.

24.12.2018.

Честитка министра Зенке свим грађанима/кама који/е славе Божић по Грегоријанском календару

Поводом једног од највећих хришћанских празника, католичког Божића, у име Министарства за људска и мањинска права и у своје име, упућујем срдачне честитке надбискупу барском, монсињору Року Ђонлешају, бискупу которском, монсињору Илији Јањићу, свештенству и редовништву, свим католичким вјерницима/ама, као и протестантским црквама и свим вјерницима који овај велики хришћански празник прослављају по грегоријанском календару...

24.12.2018.

Резултати Јавног позива за члана НВО у радном тијелу за израду Предлога закона о електонским медијима

На основу члана 8 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), а у вези с Јавном позивом за предлагање представника невладине организације у радном тијелу за израду Предлога закона о електронским медијима (у даљем тексту: Јавни позив), објављеним 7. децембра 2018. године, Министарство културе објављује да је предложен кандидат:

24.12.2018.

Извјештај о Јавним консултацијама за израду Нацрта закона о електронским медијима

У складу са Уредбом о избору представника невладниних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), Министарство културе је објавило позив за консултације заинтересоване јавности поводом доношења Нацрта закона о електронским медијима. Јавни позив за учешће у јавним консултацијама упућен је органима, организацијама, удружењима и појединцима, објављивањем на wеб страници министарства и на порталу е-управе, 30.11.2018. године. Уз јавни позив, на интернет страници Министарства објављен је контакт за достављање примједби и сугестија.

24.12.2018.

Интервју министарке јавне управе, Сузане Прибиловић магазину ЦоРД

Интервју министарке јавне управе, Сузане Прибиловић магазину ЦоРД

Вјерујем да смо у претходном периоду посвећеним односом према преузетим обавезама оправдали постојање ресора јавне управе и реформу јавне управе поставили као један од најважнијих приоритета Владе Црне Горе, казала је министарк јавне управе, Сузана Прибиловић у интервјују за специјално издање магазина ЦоРД