Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Vlada

Vijesti iz ministarstava

01.07.2019.

Crna Gora i Bugarska će nastaviti da unapređuju saradnju između dva operatora prenosnog sistema električne energije

Crna Gora i Bugarska će nastaviti da unapređuju saradnju između dva operatora prenosnog sistema električne energije Ministarka ekonomije Dragica Sekulić sastala se danas sa ministarkom energetike Republike Bugarske Temenujka Petkovom...

01.07.2019.

Saopštenje: Korišćenjem ICT tehnologija reformišemo i unapređujemo javnu upravu

Saopštenje: Korišćenjem ICT tehnologija reformišemo i unapređujemo  javnu upravu

Dvodnevna konferencija “Javna uprava u Crnoj Gori u procesu digitalizacije: izazovi i perspektive” odžava se u organizaciji Ministarstva javne uprave, u saradnji sa Upravom za kadrove na Cetinju.

01.07.2019.

Javni poziv za polaznike Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strateško planiranje

Javni poziv za polaznike Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strateško planiranje

Uprava za kadrove i Generalni sekretarijat Vlade organizuju drugi ciklus Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strateško planiranje.

01.07.2019.

Državni sekretar Milan Srzentić za Mina Bussines o snižavanju cijena rominga

Državni sekretar Milan Srzentić  za Mina Bussines o snižavanju cijena rominga

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sporazum o sniženju cijena rominga između država regiona, koji sjutra počinje da važi, omogućiće građanima da po značajno nižim cijenama plaćaju te usluge i da uobičajenom potrošnjom isključe svaku mogućnost prekomjernog računa, ocijenio je državni sekretar u Ministarstvu ekonomije, Milan Srzentić...

01.07.2019.

Potpisan ugovor i izdata Licenca za agenta za ocjenu međunarodne podobnosti

Ugovor sa S-RM Intelligence and Risk Consulting LTD, UK potpisan je danas, nakon čega je Sekretarijat izdao Licencu za agenta za ocjenu međunarodne podobnosti. Ugovor sa EXIGER CANADA INC, KANADA biće potpisan narednih dana.

01.07.2019.

Više od 350.000 eura od Kraljevine Norveške za otvaranje novih radnih mjesta u Crnoj Gori

Kraljevina Norveška izdvojila je 350.000 eura za Javni poziv kojim će pružiti podršku novim preduzetnicima, mikro i malim preduzećima da otvore nova radna mjesta, u okviru projekta „Norveška za vas – Crna Gora“. Do 10. avgusta 2019. godine, projektne...

01.07.2019.

Darmanović-Hatčinson: Crna Gora je kao saveznica NATO-a snažno posvećena politici rodne ravnopravnosti

Darmanović-Hatčinson: Crna Gora je kao saveznica NATO-a snažno posvećena politici rodne ravnopravnosti

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović primio je danas specijalnu predstavnicu NATO-a za žene, mir i bezbjednost Kler Hatčinson, koja boravi u Crnoj Gori povodom učešća na 12. Ljetnjoj školi „Gavro Vuković“.

01.07.2019.

Najava: Info dan o Eureka programu „Način prijavljivanja i učešće“, 03. jul 2019. godine, Privredna komora Crne Gore

Najava: Info dan o Eureka programu „Način prijavljivanja i učešće“, 03. jul 2019. godine, Privredna komora Crne Gore

Privredna komora i Ministarstvo nauke Crne Gore, u srijedu, 03. jula 2019. godine, organizuju Info dan u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica) sa početkom u 11:00 časova, na temu „Način prijavljivanja i učešće u Eureka programu“...

01.07.2019.

K O N K U R S za sufinansiranje zajedničkih projekata na polju konzervacije, restauracije i istraživanja Ministarstva kulture Crne Gore i Nacionalnog istraživačkog savjeta Italije za period 2020/2021.

Na osnovu Memoranduma o razumijevanju između Ministarstva kulture Crne Gore (MKU) i Nacionalnog istraživačkog savjeta Italije (CNR), u daljem tekstu: Strane, potpisanog 31.maja 2019. godine u Rimu, Ministarstvo kulture raspisuje K O N K U R S za sufinansiranje zajedničkih projekata na polju konzervacije, restauracije i istraživanja Ministarstva kulture Crne Gore i Nacionalnog istraživačkog savjeta Italije za period 2020/2021.

01.07.2019.

OBAVJEŠTENJE

Shodno objavljenom javnom pozivu za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu zakona o audiovizuelnim medijskim uslugama od 25. juna 2019. godine, Ministartsvo kulture objavljuje da će se okrugli sto o Nacrtu zakona o audiovizuelnim medijskim uslugama održati 30.jula 2019. godine u sali hotela Podgorica sa početkom u 10:00 časova.