Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Vlada

Vijesti iz ministarstava

20.02.2019.

Održane konsultacije „Finansiranje projekata i programa NVO iz državnog budžeta - Godina dana primjene novih zakonskih rješenja“

Održane konsultacije „Finansiranje projekata i programa NVO iz državnog budžeta - Godina dana primjene novih zakonskih rješenja“ Konsultacije „Finansiranje projekata i programa NVO iz državnog budžeta - Godina dana primjene novih zakonskih rješenja“, održane su danas u organizaciji Centra za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO).

20.02.2019.

Javni poziv za predlaganje predstavnika NVO u Komisiji za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u oblasti zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih prava

U skladu sa članom 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/2018) a u vezi sa članom 32b Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo pravde objavljuje javni poziv...

20.02.2019.

Veljović: Rodna ravnopravnost suštinski uslov pravednosti i jednakosti

Veljović: Rodna ravnopravnost suštinski uslov pravednosti i jednakosti

Direktor Uprave policije Veselin Veljović otvorio je danas u Budvi Svjetsku konferenciju žena u sektoru bezbjednosti...

20.02.2019.

Direktor Veljović primio pripadnike SAJ-a; naša elitna jedinica najbolja u regionu

Direktor Veljović primio pripadnike SAJ-a; naša elitna jedinica najbolja u regionu

Direktor Uprave policije Veselin Veljović primio je komandanta Specijalne antiterorističke jedinice Miloša Radulovića sa službenicima SAJ-a povodom uspjeha na Svjetskom takmičenju specijalnih jedinica – SWAT Challenge koje je održano u Dubaiju a na kojem je crnogorski SAJ bio najbolji u regionu i osvojio deveto mjesto u konkurenciji od 49 elitnih policijskih timova iz svijeta...

20.02.2019.

Jurić: Ništa se neće skrivati

Muzejski savjetnik iz Hrvatske dr sc Radomir Jurić krajem prošle sedmice održao je prvi sastanak sa članovima Državne komisije za nadzor revizije u Narodnom muzeju Crne Gore. Ovaj veliki stručnjak u oblasti arheologije i muzeologije predsjedavaće komisijom do okončanja svih revizionih postupaka u Narodnom muzeju i pokušaće da svojim autoritetom garantuje da će izvještaji komisija za reviziju i krajnji rezultati o pravno tehničkim propustima i manjkovima biti pouzdani i tačni.

20.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote u malom privrednom ribolovu za plovila do 10 m dužine za 2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote  u malom privrednom ribolovu za plovila do 10 m dužine za 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2019. godinu i programom B.1 Podrška razvoju sektora morskog ribarstva i marikulture, mjerom B-1.1. Jačanje profesionalne ribolovne flote, budžetskom linijom B-1.1.3. Modernizacija profesionalne ribolovne flote u malom privrednom ribolovu (plovila do 10 m LOA), objavilo je Javni poziv za dodjelu podrške modernizaciji profesionalne ribolovne flote u malom privrednom ribolovu za plovila do 10 m dužine.

20.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote za ulov pelagičnih resursa za 2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote  za ulov pelagičnih resursa za 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2019. godinu i programom B-1. Podrška razvoju sektora morskog ribarstva i marikulture, mjerom B-1.1 Jačanje profesionalne ribolovne flote, budžetskom linijom B-1.1.2. Modernizacija profesionalne ribolovne flote za ulov pelagičnih resursa, objavljuje Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote za ulov pelagičnih resursa.

20.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote za ulov demerzalnih resursa za 2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote  za ulov demerzalnih resursa za 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2019. godinu i programom B-1. Podrška razvoju sektora morskog ribarstva i marikulture, mjerom B-1.1. Jačanje profesionalne ribolovne flote, budžetskom linijom B-1.1.1. Modernizacija profesionalne ribolovne flote za ulov demerzalnih resursa, objavilo je Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne ribolovne flote za ulov demerzalnih resursa.

20.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za poboljšanje konkurentnosti i efikasnosti sektora slatkovodne akvakulture za 2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za poboljšanje konkurentnosti i efikasnosti sektora slatkovodne akvakulture za 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja danas je objavilo Javni poziv za dodjelu podrške za poboljšanje konkurentnosti i efikasnosti sektora slatkovodne akvakulture, u skladu sa Agrobudžetom za 2019. godinu i programom B-2. Podrška razvoju sektora slatkovodnog ribarstva i akvakulture.

20.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za poboljšanje konkurentnosti i efikasnosti sektora marikulture za 2019.

Javni poziv za dodjelu podrške za poboljšanje konkurentnosti i efikasnosti sektora marikulture za 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja danas je objavilo Javni poziv za dodjelu podrške za poboljšanje konkurentnosti i efikasnosti sektora marikulture, u skladu sa Agrobudžetom za 2019. godinu i programom B-1. Podrška razvoju sektora morskog ribarstva i marikulture.