Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijeri Đukanović i Rože otvorili u Monaku Investicionu konferenciju „Crna Gora - investicije, projekti, mogućnosti“

Objavljeno: 14.03.2014. 00:15 Autor: Biro za odnose sa javnošću
   

Transkript izlaganja predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića na otvaranju Investicione konferencije „Crna Gora - investicije, projekti, mogućnosti“, možete preuzeti ovdje.

Predsjednici vlada Crne Gore i Monaka, Milo Đukanović i Mišel Rože otvorili su danas Investicionu konferenciju koja je pod nazivom „Crna Gora–investicije, projekti, mogućnosti'', održana na prestižnoj lokaciji u Jahting klubu Monaka i na kojoj je predstavljen investicioni ambijent i turistički potencijali Crne Gore, kao i realizovani i planirani projekti.

Konferenciji su pisustvovali renomirani investitori iz domena turizma, nekretnina, bankarstva, finansija, energetike i građevinskog sektora i predstavnici političkog, kulturnog života i diplomatskog kora Monaka.

Na prezentaciji su uzeli učešća ministar Gvozdenović i izvršni direktori kompanija Portonovi, Porto Montenegro i Luštica Development.

Biro za odnose sa javnošću

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?