Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Brajović otvorio rekonstruisanu dionicu puta na lokalitetu Kuside na magistralnom putu Nikšić – Vilusi

  
   
   

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović otvorio je danas rekonstruisanu dionicu puta na lokalitetu Kuside na magistralnom putu Nikšić – Vilusi. Ukupna dužina rekonstruisanog puta je 5,5 km, od čega je dužina treće trake 2,7 km. Vrijednost ovog projekta je 2 miliona 490 hiljada eura, a radove je izvelo preduzeće „Mehanizacija i programat“.

Ministar Brajović je istakao da je veoma zadovoljan kvalitetom izvedenih radova i time što su ispoštovani svi rokovi, i najavio da će do kraja godine biti završeno još nekoliko značajnih projekata. Ministar je kazao i da se već sada pristupa izradi plana za 2015. godinu, kao i da će se sačekati riječi stručnjaka iz oblasti građevinarstva i saobraćaja. Vodiće se računa i o ravnomjernom razvoju i rekonstrukciji svih putnih pravaca u crnogorskim opštinama, u skladu sa stanjem i potrebama.

Otvaranju su prisustvovali i predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović kao i direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača.

   
Ministarstvo saobraćaja i pomorstva / Biro za odnose s javnošću 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?