Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Kampanja „Budi odgovoran“ promovisana u Podgorici, primorju i na graničnim prelazima - Uprava policije MUP-a podržala kampanju

Objavljeno: 14.08.2014. 20:29 Autor: Ministarstvo finansija
Proteklih dana kampanja “Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“ promovisana je u Podgorici, na primorju i na graničnim prelazima, kroz dijeljenje letaka, postavljanje postera i anketiranje građana na temu predlaganja društveno korisnih projekata gdje bi trebalo uložiti polovinu iznosa od kazni izrečenih po prijavama građana. 

Kampanju su podržale brojne kompanije i institucije. Uz veliku podršku Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova kampanja je promovisana i na najfrekventnijim graničnim prelazima: Sukobin, Dobrakovo i Ranče. Turisti koji ulaze u našu zemlju dobili su dvojezične letke kako bi se informisali na koji način mogu da reaguju ukoliko naiđu na nepravilnosti na kupalištima, zatim na neizdavanje fiskalnih računa ili kršenje potrošačkih prava. Promotivni materijal je takođe dostupan na aerodromima Podgorica i Tivat i u lukama Kotor i Bar. 

Tokom anketiranja građana prikupljen je veliki broj predloga projekata od društvenog značaja. 

Podsjećamo da se predlozi projekata mogu dostavljati do 1. septembra elektronskom poštom na adresu info@budiodgovoran.me, pozivom kol centara Poreske uprave 19707 i Uprave za inspekcijske poslove 080 555 555, kao i putem društvenih mreža Facebook (www.facebook.com/BudiOdgovoran) i Twitter koristeći haštag #budiodgovoran. 

Od početka II faze kampanje prikupljeno je već preko 117.000 eura za nove projekte.


PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?